Ultima actualizare: 12 Septembrie 2014, 14:22
Fisierul video se incarca...
Atelierul de Afaceri - Ep.17: Cum poti aduce un client din Iad in Rai in 60 de secunde - Secretele relatiilor cu clientii (25 Septembrie 2009)

Puteti avea cea mai buna campanie de publicitate, cel mai eficient marketing si cele mai noi tehnologii, dar acestea nu va vor face clientii sa cumpere mai mult sau mai des, daca nu le oferiti si o experienta extraordinara in relatiile cu ei. Aceasta este invatatura de capatai a lui John Tschohl, specialist cu recunoastere internationala in domeniul relatiilor cu clientii.

Am stat de vorba cu domnul Tschohl, care ne-a divulgat cateva dintre secretele relatiilor cu clientii si ne-a spus cum ne putem dezvolta afacerea la un nivel nebanuit doar prin faptul ca ne tratatam fiecare client ca si cum ar fi cel mai important.

Aflam din discutia cu John Tschohl si despre cat de important este sa ne instruim angajatii si sa-i motivam, astfel incat sa isi respecte clientii care le asigura castigurile.

Alte articole despre: John Tschohl    Service Quality Institute    seminar    customer relations    relatii cu clientii    afaceri   
Rating:
8.5/10 din 18 voturi
Va rugam sa votati:
Rating:
0/10
Pentru stiri si articole despre firme, companii si economie, pentru sfaturi si analize legate de finantari, legislatie, fiscalitate si contabilitate va puteti abona la newsletterul NewsChannel.ro
Atelierul de Afaceri - Ep.19: Tatuajele - afacere de succes, insa slab...

In acest episod stam de vorba cu Costi Isuf, un...

Atelierul de Afaceri - Ep.18: Cum il face haina pe om in business?

In episodul acesta, stam de vorba cu Alexandru ...

Atelierul de Afaceri - Ep.16: Cum va puteti organiza biroul cat mai ef...

In episodul 16 din Atelierul de Afaceri discuta...

NewsChannel Video NewsChannel Video